Verzenden en retourneren

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen via Brievenbuspost (zonder Track & Trace) worden tot 16:00 dezelfde (werk)dag verzonden. Bestellingen vanaf €25 verzenden we met Track & Trace en wanneer u (op werkdagen) voor 23:30 uur besteld wordt uw order dezelfde dag verzonden. Indien er geen onverwachte vertraging is kunt u uw bestelling de volgende (werk)dag verwachten.
Het kan tijdens de huidige lockdown helaas 1 dag langer duren voor u uw pakketje ontvangt.

Brievenbuspost (zonder Track & Trace, op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden)

Voor orders onder de €25 bieden we de mogelijkheid om deze gratis te versturen in een stevige bubbel-enveloppe. Je hoeft niet thuis te zijn voor het ontvangen van deze zendingen; je vindt ze vanzelf de volgende werkdag op de deurmat of in de brievenbus.
Let op: deze verzendmethode is zonder track & trace.

DHL Parcel met Track & Trace (op werkdagen voor 23:30 besteld, dezelfde dag verzonden)

Bestellingen boven de €25,- versturen wij gratis met Track & Trace. Bestelt u op werkdagen voor 23:30 dan wordt uw bestelling dezelfde (werk)dag nog verzonden. Past uw pakket door de brievenbus, verzenden wij deze als Brievenbuspakje. Bestelt u op zaterdag voor 17:00, dan wordt uw bestelling geleverd op maandag.

Track & Trace

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een track & trace code per mail. Hiermee kan het geplande aflevertijdstip bekeken en gevolgd worden.


Retour en garantie

Niet blij met uw aankoop?

Geen probleem, heeft u het product nog niet gebruikt, dan kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst (enkel in de onbeschadigde originele verpakking) retourneren aan ons.

Een defect product ontvangen?

Geen paniek, wij lossen het voor u op. Neem voor retour altijd even contact op met de klantenservice, vaak kunnen wij uw probleem al binnen 1 dag oplossen. 

Het product is kapot gegaan binnen de garantietermijn?

Onze producten worden zorgvuldig op kwaliteit gechecked echter kan het zijn dat een product het begeeft (binnen de garantietermijn). Neem contact met ons op en we lossen het zo snel mogelijk op!

Contact opnemen met de klantenservice? Klik hier om een email te sturen naar onze klantenservice. Op werkdagen kunt u ons ook bereiken via de Chat of via Whatsapp.

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.