Over Ons

Migo biedt volwassen rokers een alternatief middels een e-sigaret welke eenvoudig in gebruik is tegen een eerlijke prijs. Met KWIQ biedt Migo een alternatief dat geen uitleg behoeft en opladen niet benodigd is. KWIQ is simpelweg direct klaar voor gebruik.

Migo’s Pre-Filled Pods zijn bedoeld voor gebruikers die het opladen van de e-sigaret geen probleem vinden en gemakkelijk willen wisselen van smaak.

De meest voordelige optie zijn de hervulbare Pods in combinatie met Migo’s E-liquid waarmee je de Pods een aantal keer kunt hergebruiken door deze zelf te vullen.

De E-liquid welke gebruikt wordt in alle e-sigaretten van Migo is gebaseerd op een nieuwe, zeer effectieve nicotine formule genaamd Nic-Salt. Deze formulering wordt sneller opgenomen en voelt zachter aan in de keel.

Migo is een jong, innoverend en vooruitstrevend bedrijf met een missie. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een goed werkend alternatief voor traditioneel roken. Ons team (allemaal ex-rokers), is sinds 2015 actief in de markt van elektronisch roken, doen er alles aan om voor jou de ideale vervanger op de markt te brengen welke zo dicht mogelijk in de buurt komt van een traditionele sigaret.

Vol trots kunnen wij zeggen dat ons (groeiende) team een breed scala aan specialiteiten heeft waardoor wij alles zelf kunnen faciliteren. Denk hierbij aan het maken van de E-liquid, het ontwikkelen van de hardware (niet produceren), alle designs, website en logistieke processen worden verzorgd in eigen huis.

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.