Klantenservice

Bereikbaar op WhatsApp

Maandag t/m vrijdag

10:00 - 18:00

-

Migo Online Retail B.V.
service@go-migo.com
KVK nummer: 77832396

Winkel of verkoopunt?

Winkels en verkooppunten van Migo kunnen telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar:+31852101828. Dit nummer is enkel voor verkooppunten. Voor vragen over uw bestelling vragen wij u om contact op te nemen via WhatsApp of via de chat.

Migo Groothandel

Bent u geïnteresseerd in het distribueren en/of wederverkopen van Migo producten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of stuur ons een bericht via WhatsApp. 

Migo wordt gedistribueerd door Lekkerland en FOOX voor de tabaksspeciaalzaken, benzinepompen en avondwinkels. Indien u een vapeshop heeft dan kunt u terecht bij Diamond Flavours. 

            

Lekkerland: 

Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie. Zjj zijn uw full-service dienstverlener en doen er alles aan om u succesvoller te laten ondernemen. Ga naar Lekkerland.nl voor meer informatie.

FOOX: Is dé totaalleverancier van tabak- en gemakswinkel, benzinestations, horeca en bedrijvenmarkt voorziet met het meest complete assortiment dranken, koffie, automaten, zoetwaren, tabak, versproducten en convenience goods haar klanten in heel Nederland. Door de hoge servicegraad, de betrouwbaarheid én het persoonlijke contact is FOOX voor u een sterke en betrouwbare partner. 

Ga naar Foox.nl voor meer informatie.

Diamond Flavours: Groothandel in e-liquids en e-sigaretten. Wij verkopen uitsluitend originele producten van bekende merken waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Deze producten leveren wij uit voorraad tegen de meest voordelige prijzen. Ga naar Diamondflavours.eu voor meer informatie.


 Kom je er niet helemaal uit?
Je komt makkelijk met ons in contact via WhatsApp, klik op onderstaande knop om een gesprek te starten. (Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur).
WhatsApp met Migo

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.