Klantenservice

Bereikbaar op WhatsApp

Maandag t/m vrijdag

10:00 - 18:00

-

Migo Online Retail B.V.
service@go-migo.com
KVK nummer: 77832396

Winkel of verkooppunt?

Winkels en verkooppunten van Migo kunnen telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar:+31852101828. Dit nummer is enkel voor verkooppunten. Voor vragen over uw bestelling vragen wij u om contact op te nemen via WhatsApp of via de chat.

Klantenservice

Klanttevredenheid staat erg hoog in het vaandel bij ons. Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: retail@go-migo.com.

We zijn elke dag bereikbaar vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur via mail. Wil je ons liever persoonlijk spreken dan kan je ons tijdens kantooruren een bericht sturen via WhatsApp

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.Kom je er niet helemaal uit?
Je komt makkelijk met ons in contact via WhatsApp, klik op onderstaande knop om een gesprek te starten. (Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur).
WhatsApp met Migo

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.